De Rijclub van Manege Lansbergen is opgericht in 2021 voor onze pensionklanten. De leden van deze club kunnen deelnemen aan wekelijkse dressuur en / of springlessen. Deze lessen vinden plaats in de pensionrijbaan.

De kosten voor het lidmaatschap zijn 55 euro per maand voor één les in de week en 100 euro per maand voor twee lessen in de week.
Losse lessen zijn niet mogelijk.

Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van twee weken. Bij ziekte of blessure van u of uw paard dient het lidmaatschap doorbetaald te worden. Op deze wijze behoud u uw plek in de lessen van de Rijclub. Indien u uw lidmaatschap niet door wilt betalen, kunt u op de wachtlijst geplaatst worden voor een nieuwe beschikbare plek.

In overleg met de organisatie en de instructeurs kunt u regelen dat u uw plaats laat invullen met een ander paard en of een andere ruiter. De kosten dient u zelf onderling met de vervanger te verrekenen.

Als een les door omstandigheden niet door kan gaan zullen wij proberen de les in overleg naar een andere dag van de week te verplaatsen. Wanneer dit niet mogelijk is  wordt de les ingehaald met een 2 staat tot 1 ratio. Dus wanneer wij twee lessen aflassen moeten wij ervoor zorgen dat er één les ingehaald kan worden.