Manege Lansbergen beschikt over 56 boxen welke zijn bedoeld als pensionstalling voor paarden en pony’s. 40 binnenboxen en 16 buitenboxen.

U staat bij ons volpension. Er wordt drie maal per dag ruwvoer en twee maal per dag krachtvoer gevoerd. De stallen worden wekelijks uitgemest en iedere dag voorzien van vers stro.

Tijdens de zomermaanden kunnen alle paarden op onze eigen weides. De dieren staan zoveel mogelijk in vaste groepen buiten, zodat er ’s zomers rustig en zonder al te veel drukte in de wei kan worden genoten.

Pensionklanten kunnen onbeperkt gebruik maken van de binnen- en buitenbakken op de daarvoor bestemde tijden. Ook kunt u gebruik maken van onze longeercirkel, paddocks en stapmolen.

Bij de ingang van de (binnen)stallen bevindt zich een spuitplaats met warm water middels een muntsysteem. Buiten is een poetsplaats met een spuitplaats met alleen koud water. Ons solarium werkt ook via een muntsysteem.

Iedere pensionklant krijgt een eigen grote zadelkast toegewezen. Waar u al uw spullen veilig en netjes in op kunt bergen. De ruimte waar de zadelkamers zich bevinden is voorzien van een slot en een alarmsysteem.

Voor uw paardenpaspoort hebben we brandwerende kluisjes.