Op Manege Lansbergen wordt er van maandag tot en met zaterdag les gegeven.

Voor de allerkleinsten hebben wij half uurs lesjes waarbij de kinderen aan de hand van hun ouders vertrouwd raken met het paardrijden. Deze lesjes zijn voor kinderen vanaf 6 jaar (onder begeleiding van een ouder, wat inhoud dat de ouder tijdens de les de pony vasthouden en meelopen).
Deze lessen worden momenteel gegeven op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag

Dan zijn er nog halfgevorderde en gevorderde lessen. De leeftijd voor deze lessen varieert. Onze instructrices zullen hun best doen om een groep uit te kiezen die goed bij uw kind past.

Ook voor volwassene zijn er halfgevorderde lessen en gevorderde lessen. Deze lessen duren allen een uur en de leeftijd voor deze lessen varieert.
Als u als volwassenen nog nooit heeft paardgereden kunt u bij ons beginnen met een aantal privé lessen. Deze lessen duren een half uur, waarin u één op één les krijgt van onze instructrice. Vanuit deze lessen kunt u doorstromen naar een groepsles.

Tijdens de lessen van Manege Lansbergen komen verschillende disciplines aan bod. Dressuur is de basis, maar er wordt ook een sprongetje gemaakt en bij mooi weer maken de lessen regelmatig een bosrit.

Er zijn een aantal lessen per week die zich op één discipline richten zo zijn er springlessen en carrousellessen.

Aan onze lessen zijn een aantal voorwaarden en regels verbonden.
Deze kunt u lezen bij voorwaarden en regels lessen